Archief

A presence of light

17-08-2018 - 23-09-2018 In deze vijfde expositie van ‘The Art Project’ nodigen kunstenaars Nuria Maria (1990) en Jonas Löllmann (1981) ons uit om ons over te geven aan de zinderende hitte van de zomer. De foto’s en video-installaties uit de tentoonstelling roepen beelden op van een lome zomerdag, waarop de tijd lijkt stil te staan en er niets anders  bestaat dan het betoverende licht van de brandende zon, de langzaam voorbij zwevende wolken en de verfrissende koelte van de oceaan.
Geïnspireerd door de natuurlijke elementen zetten hun werken aan tot een moment van verstilling en motiveren zij tot bewustwording van onszelf en onze omgeving.  
 
De feestelijke opening van ‘a presence of light’ vindt plaats op vrijdag 17 augustus vanaf 19 uur in Galerie Post + García.
 
Cultuurwetenschapper Sven Schaepkens zal op deze avond met de kunstenaars in gesprek gaan over hun inspiraties, motivaties en hun belevenis van het kunstenaarschap  in de wereld van vandaag. Het belooft een inspirerende avond te worden; we hopen dat je erbij bent!


Video still: Nuria Maria


Foto: Jonas Löllmann


Foto: Jonas LöllmannGerelateerd