Archief

Nieuwe werken Ewa Sadowska

18-01-2016 - 06-03-2016 In Espacio, onze galerie aan de Rechtstraat 86 Maastricht, presenteren wij vanaf nu de nieuwste schilderijen van de Poolse kunstenares Ewa Sadowska. Blader hier door de digitale brochure die wij bij deze expositie maakten.
Ewa Sadowska (Gdynia, Polen, 1953) begint reeds in haar karakteristieke lyrisch-abstracte stijl te werken tijdens haar studie aan de Kunstacademie in Krakau. Terwijl haar studiegenoten trouw blijven aan de onderwezen figuratieve stijl, ontwikkelt Ewa als enige van haar generatie een eigen, puur abstracte wijze van schilderen. Kenmerkend zijn haar uitgebalanceerde kleurenspel - soms koel maar nooit koud - en haar écriture automatique, een dynamisch lijnenschrift dat zij, daarbij geïnspireerd door klassieke muziek, met vaart op het doek zet.
Op de werken van Ewa Sadowska is eventueel de Kunstkoopregeling van toepassing. Ontvangt u graag meer informatie? Stuur dan graag een mail naar info@postgarcia.nl!Espacio is open van woensdag t/m vrijdag 11 - 18 u, op zaterdag 10 - 17 u en zond

ag van 13 - 17 u. Bezoek de galerie aan de Rechtstraat 86 in Maastricht! 

Gerelateerd